Ράδιο Σουξέ

From the blog

FRANGELICO ΓΟΝΙΔΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το απόλυτο στέκι της παραλιακής μετά από μία εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν με τους Γιώργο Γιαννιά, Σάκη Αρσενίου και Βασιλική Νταντά, συνεχίζει ακόμη πιο δυνατά τον χειμώνα με δύο κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Μακρόπουλο!
ΓΟΝΙΔΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Σταμάτης Γονίδης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις! Ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές με πάνω από 30 χρόνια στη δισκογραφία και τεράστιες επιτυχίες με τους δίσκους του κυρίως την δεκαετία του 90 να γίνονται όλοι πλατινένιοι, όντας από τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής. Πέρυσι βρέθηκε στο Βοτανικό μαζί με τον Μάκη Δημάκη δημιουργώντας το απόλυτο meet point στο κέντρο της πόλης σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Φέτος πήρε την απόφαση να αλλάξει στέκι και έχοντας δίπλα του τον Νίκο Μακρόπουλο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα είναι και φέτος μία από τις πρώτες επιλογές διασκέδασης της Αθήνας.

Ο Νίκος Μακρόπουλος τα τελευταία χρόνια επιλέγει το Frangelico για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα κάτι που θα γίνει και φέτος, δείχνοντας την προτίμηση του σε μικρότερα και πιο ζεστά μαγαζιά, παρά τις μεγάλες πίστες. Έχοντας κλείσει πλέον 20 χρόνια στη δισκογραφία κατάφερε από πολύ νωρίς να κάνει επιτυχία και να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των 00’s προκαλώντας πανικό στις εμφανίσεις του, γεμίζοντας κέντρα όπως το Fever! Έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της λαϊκής μουσικής, κάνοντας φέτος ακόμη μία με τον μεγάλο Σταμάτη Γονίδη, δημιουργώντας ένα από τα καλύτερα σχήματα της σεζόν!

Από 26 Οκτωβρίου ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος μας υποδέχονται στο Frangelico για νύχτες απόλυτης λαϊκής διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

211 77 02 001